Gta.BlueGames.hitforum.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Regulament Sectiune !

In jos

Regulament Sectiune !   Empty Regulament Sectiune !

Mesaj Scris de EzEkIlL Vin Feb 26, 2016 6:12 am

Regulament Sectiune

Deschideti topicuri doar daca aveti o problema legata de cont, joc, desfasurarea jocului.
Cand postezi, incearca sa ajuti pe cat posibil persoana care are nevoie de ajutor, sau sa dai informa.tii cat mai exacte despre cauza respectiva.
Nu faceti Bump (double, triple post). Nu faceti Off-Topic.
Daca un user a dat raspunsul la o problema / nelamurire, nu mai postati inca 2-3 useri acelasi raspuns.
Nu postati numai pentru a afirma un user : "da, este bine cum a spus X", "da si eu am patit", "da, este nasoala problema", "da, fa cum spune Y si o sa rezolvi", etc.
Folositi un limbaj curat si da-ti dovada de educatie. Nu raspundeti la jigniri, provocari.
Nu postati link-uri care duc spre resurse ilegale gen : hack-uri, key-gen, track-ere, materiale obscene.
Nu publicati ID-uri, adrese personale (Yahoo Messenger, Skype, Steam, etc.).
Respecta modelele de postare scrise aici : https://bluegames.catsboard.com/t76-model-de-postare-probleme-cont.
Pentru problemele minore folositi topicul Probleme / Nelamuriri / Intrebari - GAME. Nu deschideti topic nou pentru orice chestie.
Nu te baga intr-o discutie daca nu ai habar. Scrie un comentariu constructiv si din care cel cu problema poate trage o concluzie. Gandeste inainte de a da un sfat, nu posta doar ca sa te afli in treaba sau, mergi si posteaza la Spam Section. NU vreau sa mai vad banalele raspunsuri la probleme postate, gen :

ti-o spart poate cineva contu ...Quote
asa am patit si eo cred k o sa ...Quote
reinstaleaza joculQuote
nu e bun crack-ulQuote
incearca sa stergi tot ce tine de sampQuote
reinstaleaza sampQuote
reinstaleaza windowsul, ar trebui sa mearga

Pedepse :
Spamm, Bump, Off-Topic [+1 warn]
Topic aiurea ]+1 warn + closed]
Link-uri spre resurse ilegale ]disable / suspend]
Jigniri, provocari, certuri ]disable / suspend]